VISIONSLÄGER : UTSIKTER BORTOM KAPITALISMEN

VISIONSLÄGER : UTSIKTER BORTOM KAPITALISMEN

Äntligen är det snart dags för Scenario 2030s somriga visionsläger! För tredje året i rad bjuder vi in till härliga, fullspäckade dagar där vi tillsammans utforskar hur vi i praktiken skulle kunna utforma långsiktigt hållbara samhällen. Vi kommer med hjälp av lekfulla metoder att kasta oss ut i tankarna och tillsammans förfina våra olika idéer om framtidens sätt att organisera samhällen. 

→ Hur ser det samhälle ut som vi siktar mot? 

→ Hur skulle ett ekonomiskt system kunna utformas som både tar hänsyn till jordens knappa resurser och ger människor möjlighet att må bra? 

Lägret riktar sig både till dig som ny deltagare och till dig som varit aktiv i projektet tidigare. Vi kommer att växla mellan att lära oss om inspirerande modeller, diskutera praktiska konkreta lösningar och visionera helt fritt. Viss tid kommer vi att arbeta hela gruppen tillsammans och viss tid dela upp oss i mindre grupper utefter intresse och förkunskaper. Deltagare som tidigare varit med i projektet kommer ges särskild möjlighet att fördjupa sig i tidigare kunskap men också få verktyg att fundera kring och faktiskt börja skapa den förändringen som ni hoppas på! 

Självklart kommer det också finnas mycket tid till bada i Hjälmaren, njuta av solen och annat härligt somrigt!

Pris: GRATIS och ingår mat, boende och möjlighet att få resan betald

Målgrupp: 15-25 år (i första hand)

Inga som helst förkunskaper krävs.  


Hör av dig om du undrar något!

Varmt välkomna!
 

Karolina & Julia

 

Om platsen:

Hjälmargården är en lägergård belägen vid sjön Hjälmaren i Sörmland. Det finns en badplats i närheten och möjlighet till utflykter i skogen runtomkring. Vi kommer att bo i lägrets vandrarhem i 2 - och 4-bäddsrum med egen dusch och toa. Vi kommer att ha ett eget kök där vi kan äta och fika tillsammans dit vi beställer vegetarisk kost till alla men du kan anmäla ifall du har andra preferenser (t.ex. veganskt eller kött/fisk) eller har särskild kostbehov.

Webform
Indicates required field
Anmälan
Dina uppgifter
Adress
Övrig information
Kan t.ex. varit genom en bekant (räknas även om det var via sociala medier), genom en annan orgnaisation/nätverk (räknas även om det var via sociala medier), event/inlägg i ditt flöde på sociala medier, info från din skola/studiecirkel, helt annat vis.
Vi kommer att bjuda på frukost, lunch, middag och fika under lägret. Som regel serveras vegetarisk kost men vill du ha vegansk kost eller kost med kött och fisk är det bara att skriva det här nedan. Med vegetariskt menar vi vegetabilisk kost med ägg- och mejeriprdoukter men ej kött- eller fiskprodukter.
Fyll även gärna i om du har några allergier. 

Villkor
Villkor för anmälan
GDPR
 • Den information du skriver och skickar via formuläret sparas i databasen på Scenario 2030:s hemsida.
 • Vi använder informationen i syfte att
  • underlätta den interna kommunikation och nätverkande på hemsidan
  • underlätta planering av workshops och utbildning
  • skapa statistik
 • Vi delar inte informationen med någon tredjepart.
 • Du har rätt att begära ut informationen som vi lagrar om dig
 • Du har rätt att begära att informationen om dig raderas.

För frågor vänligen kontakta oss på info@scenario2030.se.
Datum/tid
-
Plats
Katrineholm
Målgrupp
15-25 år har förtur
Max antal deltagare
20 personer